How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Greg Your Own Question
Greg
Greg, Technician
Category: Car
Satisfied Customers: 1109
Experience:  Automotive diagnostic tech
29331485
Type Your Car Question Here...
Greg is online now

I have recently bought a 2003 2.0l ulysse on startup it

Customer Question

hi I have recently bought a 2003 2.0l ulysse on startup it lacks power and wont rev, after a short period the fault disappears andit operates as required. It also lacks a bit of power until it reaches about 2500 revs then picks up very well I am going to get my mechanic to take a look but could do with some pointers.
Submitted: 11 months ago.
Category: Car
Expert:  Shantal-Mod replied 11 months ago.
Hello,
I'm Shantal and I'm a moderator for this topic.
I've been working hard to find a Professional to assist you with your question, but sometimes finding the right Professional can take a little longer than expected.
I was checking to see if you had already found your answer or if you still need assistance from one of the Professionals.
Please let me know if you wish to continue waiting or if you would like for us to close your question?
Thank you,
Shantal
Customer: replied 11 months ago.
Hi Chantal
Thanks for getting in touch but I don't think I will pursue the question as I've spoken with my mechanic and he thinks he can solve the problem, thanks again for getting back to me.
Best regards Phill.
Expert:  Gallagher99 replied 11 months ago.

Hi there good afternoon to you and sorry for the delayed response ,

My name is ***** ***** I would be happy to assist you today

Do you still require assistance with this issue

Kindest regards ***** *****

Brian

Customer: replied 11 months ago.
Hi Brian,
Thanks for getting back to me, my mechanic has said that he thinks it could be the turbo due to the wear in the bearings.
Thanks again best regards Phill.