How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask nathan_mills Your Own Question
nathan_mills
nathan_mills, Other
Category: Digital Cameras
Satisfied Customers: 640
Experience:  Efficient Technician with more than 30 years of Experience.
76814648
Type Your Digital Cameras Question Here...
nathan_mills is online now

I have a canonSX30IS camera .I was editing and playing back

Resolved Question:

I have a canonSX30IS camera .I was editing and playing back my videos , when I must have pressed something ,because I have lost the sound. The MUTE button is turned off.How do I get the sound back ?
Submitted: 1 year ago.
Category: Digital Cameras
Customer: replied 1 year ago.
(Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Hi Peter. Welcome to justanswer.It is very easy. Just follow the steps I am providing in the attached image.
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Are you able to turn off mute now?
Customer: replied 1 year ago.
Yes I did that before !
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
There is still no sound?
Customer: replied 1 year ago.
There is no sound on video playback
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Okay. Have you tried increasing the volume?
Customer: replied 1 year ago.
Yes .Still no sound
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Try resetting the camera to factory settings and then make a short video and check for the audio now.
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Did you get the sound back?
Customer: replied 1 year ago.
Yes that's fixed it ! the sound is back again ! Thank you
Customer: replied 1 year ago.
yes
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Please rate the chat POSITIVELY so that I can get credited for my service. Thanks.
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Great that the sound is back. Cheers!You need to click the stars present on the upper panel for rating the chat. Thanks in anticipation.
nathan_mills and other Digital Cameras Specialists are ready to help you
Expert:  nathan_mills replied 1 year ago.
Thanks for the 5-star rating Peter.