How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Gallagher99 Your Own Question
Gallagher99
Gallagher99, Senior Vehicle Technician
Category: Ford
Satisfied Customers: 3277
Experience:  SVQ LEVEL 3, QAULIFIED FORD SENIOR TECHNICIAN , ATA REGISTERD ,12 YEARS EXPERIENCE
17855046
Type Your Ford Question Here...
Gallagher99 is online now

I have a Ford connect van 52 i am having trouble with the

Customer Question

Hi i have a Ford connect van 52 i am having trouble with the cluster ie the spedo and internal lights not working i was told to take out the cluster and let it get riding of moisture work 1st time but now only last short time
Submitted: 1 year ago.
Category: Ford
Expert:  Gallagher99 replied 1 year ago.
Hi there good morning to you and sorry for the delayed response Ok this is a fault we seem quite commonly on the early connects where by the cluster fails internally causing this issue The cluster is a cluster /central timer Module which controls functions such as interior lights and wiper speed etcTo resolve this issue you need to replace the instrument cluster If you need anymore help or advice on this issue please let me know If you are Completely satisfied with my answer /advice PLEASE RATE MY ANSWER Kind regards ***** ***** and have a nice day and a merry Christmas Any postive feedback /bonuses are greatly appreciated Brian