How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Richard Your Own Question
Richard
Richard, Software Engineer
Category: Microsoft
Satisfied Customers: 36777
Experience:  Over 15 year experience resolving Microsoft Office Issues
32989067
Type Your Microsoft Question Here...
Richard is online now

I get blank pages when I open a browser with internet explorer. Regards

Customer Question

I get blank pages when I open a browser with internet explorer.

Regards XXXXX
Submitted: 3 years ago.
Category: Microsoft
Expert:  Richard replied 3 years ago.
Thank you for your question, my name is Richard and I look forward to assisting you.

Please note, click on Reply to Expert to reply to me, a rating is only needed when we are finished.

This is commonly caused by corruption within internet explorer, and I want to rule this out first please.

Please do the following in Internet Explorer

Click Tools (the gear wheel top right) than Internet Options

Click on the General Tab and Delete all Temporary Internet Files.

Than click the Advance Tab and click Reset

Then restart your computer and tell me please if you still have the problem in Internet Explorer.

Thank you
Customer: replied 3 years ago.

i have clicked TOOLS but it is not active

Expert:  Richard replied 3 years ago.
ok, click on the blank page first, and then internet options should then become active.

It is a small bug that can occur in Internet Explorer, so when you click anywhere in the page area, it should then make Internet Tools available.

Let me know if you have any difficulties please

Customer: replied 3 years ago.

I have followed your instructions nothing happened

Expert:  Richard replied 3 years ago.
Which version of windows are you running?

And did you also restart the computer?

Related Microsoft Questions