How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Jake Your Own Question
Jake
Jake, Nissan Technician
Category: Nissan
Satisfied Customers: 3932
Experience:  Experienced collision repair technician, Pulaski Tech graduate and DSM hobbyist.
20440119
Type Your Nissan Question Here...
Jake is online now

Jake my name is***** have an 03 P12 2.2dci S model.

Customer Question

Hi Jake my name is***** have an 03 P12 2.2dci S model. I have fitted a reverse camera but all I'm getting on screen is waves lines. Help ?
Submitted: 1 year ago.
Category: Nissan
Expert:  Shantal-Mod replied 1 year ago.
Hello Brian,
I'm Shantal and I'm a moderator for this topic.
I've been working hard to find a Professional to assist you with your question, but sometimes finding the right Professional can take a little longer than expected.
I was checking to see if you had already found your answer or if you still need assistance from one of the Professionals.
Please let me know if you wish to continue waiting or if you would like for us to close your question?
Thank you,
Shantal
Customer: replied 1 year ago.
Yes Shantal, I still need an answer to my question. Thanks brian
Expert:  Jake replied 1 year ago.
Hey Brian it's Jake. Are you installing an aftermarket back up camera on an aftermarket stereo system? or are you trying to install an factory Camera on an OEM system that did not come with it?
Customer: replied 1 year ago.
Hi Jake, im trying to fit an original camera from a 04 Sve. Ive also fitted the control box in the boot.
Customer: replied 1 year ago.
As far as i know the dash screen is standard. Thanks Brian.
Expert:  Jake replied 1 year ago.

thanks, for starters hopefully you have the display screen that is color. Only the color screens accept the video feed from the CCU.

 

Secondly, your not getting the video so you need to make sure the video+ is connected is a tthe video signal for the ccu and the video - is at the shield.