How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Greg A. Your Own Question
Greg A.
Greg A., Engineer
Category: Phone Systems
Satisfied Customers: 633
Experience:  Working with Electronics for 25+ years.
5229702
Type Your Phone Systems Question Here...
Greg A. is online now

Gigabit C475 base unit not functioning.. no led light

Customer Question

gigabit C475 base unit not functioning..
no led light showing signal strength zero , batteries fully charged . cannot send or receive calls does this indicate base unit isnowu/s
ron waterman
Submitted: 10 months ago.
Category: Phone Systems
Expert:  JamesI replied 10 months ago.

Hi Ron,

Sorry for the delay in responding, if the base unit dosnt have any lights it suggests power isnt getting to the unit.

Check the power cable at the back hasnt come out, and that its switched on at the wall.

If it is, most likely the power supply has failed.

Let me know how you get on checking the plug at the back of the base unit and that its switched on at the wall, if it is I can advise where you can get a replacement power supply

Expert:  JamesI replied 10 months ago.

Hi Ron,

I just wanted to follow up as I havent heard from you since you posted the query.

Do you require any further assistance?