How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • Go back-and-forth until satisfied
    Rate the answer you receive.
Ask Richard Your Own Question
Richard
Richard, Engineer
Category: Electronics
Satisfied Customers: 66717
Experience:  Electronics Engineer
32989067
Type Your Electronics Question Here...
Richard is online now

I have a LC-32LE700S which I have recently moved from one

Customer Question

I have a LC-32LE700S which I have recently moved from one location to another. Initially it worked perfectly but now I am not getting any reception
JA: How long have you had your LC-32LE700S?
Customer: Approx 7-9 yrs. There is a message " This network has no service" ?
JA: What have you tried so far?
Customer: I have tried to reset it many many time with same result
JA: Anything else you want the Electronics Expert to know before I connect you?
Customer: No thank you
Submitted: 7 months ago.
Category: Electronics
Expert:  Richard replied 7 months ago.

Hi there and welcome to Just Answer, my name is ***** ***** I look forward to helping you.

I’m sorry to hear you're having trouble with your TV. I know that can be frustrating. Hopefully, we can get this resolved quickly.

Please note, a rating is only needed when we are finished.

Can you please remove the power to the TV (so unplug it from the power socket).

Then wait 10 minutes, connect the power again to the TV, turn it on and tell me please if it is now operating correctly.

Let me know the results please

Customer: replied 7 months ago.
I have a Sharp 322 TV Approx 9yrs old which has stopped working and the message "This network has no service" How can I correct this problem?
Customer: replied 7 months ago.
No I have just invested £5
Expert:  Richard replied 7 months ago.

Can you please remove the power to the TV (so unplug it from the power socket).

Then wait 10 minutes, connect the power again to the TV, turn it on and tell me please if it is now operating correctly.

Let me know the results please

Customer: replied 7 months ago.
I did exactly as you suggested and it made no difference at all
Expert:  Richard replied 7 months ago.

What are you connecting to the TV for a signal? Antenna? Cable box?