How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • Go back-and-forth until satisfied
    Rate the answer you receive.
Ask Josh Your Own Question
Josh
Josh, Technician
Category: TV
Satisfied Customers: 37915
Experience:  5 years as Network Admin, 10+ years of IT support
50836188
Type Your TV Question Here...
Josh is online now

The playback on my webs tv is not working. First it froze

Customer Question

The playback on my webs tv is not working. First it froze but now it won’t load
JA: What's the brand and model of your appliance? How old is it?
Customer: lgum740 43”
JA: How long has this been going on? What have you tried so far?
Customer: 2 years old just started this pm
JA: Anything else we should know to help you best?
Customer: looked at settings but can’t find one which helps
Submitted: 20 days ago.
Category: TV
Expert:  Josh replied 20 days ago.

Hi! Welcome to Justanswer.com, an independent paid question and answer platform that is home to the best experts in the world! My name is ***** ***** I will be assisting you today.

I understand how frustrating your issue can be but I will try to work as fast as possible to a resolution to your issue. With that being said, please view the steps below to fix your issue. If the initial steps do not fix your issue, please reply back and I will continue to assist you.

---------------------------

Unplug the power cord to your TV

Wait 10 minutes

Plug it back in and power on

Wait 5 minutes

Check to see if your issue continues and let me know the results. If the issue continues, please let me know

Customer: replied 20 days ago.
It’s no better. Very slow to load and then playback keeps freezing
Customer: replied 20 days ago.
Can you make some other suggestions first please
Expert:  Josh replied 20 days ago.

Unplug the power cord to the router

Wait 10 minutes

Plug the power cord back in

Wait 5 minutes

Check to see if the issue continues and let me know the results. If the issue continues, please reply back with your internet service provider.

Expert:  Josh replied 20 days ago.

Hi again!

I have not heard back from you after my last message/steps. Please feel free to take more time to complete the steps above and if you still have the issue or if you need more help/clarification, you can reply back here and I will assist you further. I will be alerted if you reply here and I will respond back as soon as possible. Enjoy the rest of your day/evening!